Zomerse snertwandeling en succesvolle Rabo Clubkascampagne!

Afgelopen vrijdag liepen er onder zomerse temperaturen 22 buurtgenoten de snertwandeling. Vertrokken werd bij café Pierke en Jacq had weer een mooie tocht uitgestippeld. Uiteraard moesten de wandelaars onder het wandelen opdrachten maken,
waarvan sommige , zoals iedere jaar trouwens, een discussie waard waren.

De pauze werd gehouden bij aspergeboer Dré Engels op de Beekstraat en hier stonden heerlijke snacks en lekkere schnaps klaar. Dat dit er goed in ging, hoeven we niet te vertellen, dat was wel duidelijk aan de gezelligheid onder elkaar. Na een uurtje keuvelen, gingen de wandelaars verder op pad om uiteindelijk weer bij Café Pierke te eindigen. Hier stond de heerlijke snert al te dampen en iedereen liet het zich goed smaken. De avond werd nog verder voortgezet met een gezellige babbel en een lekker drankje en voor velen werd het dan toch weer later, dan eigenlijk gepland.  Immers……….

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

De volgende dag…..

was de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne. Voorzitster El ging naar de uitreiking en werd verrast door het rijkelijke bedrag wat aan onze Buurtvereniging Nobis geschonken werd door de Rabobank.

Met 124 stemmen hebben we maar liefst € 437,20 mogen ontvangen. Een mooi bedrag waar we natuurlijk een mooie bestemming voor hebben! Namelijk ons

50 jarig jubileumfeest op 24 september

Wij willen iedereen die gestemd heeft op ons dan ook hartelijk bedanken! Mooi om te ervaren dat onze buurtvereniging zo leeft. Top!!

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.