Snertwandeling goed en gezellig verlopen

We zouden het bijna vergeten door al het vastelaovesgedruis, maar we zijn jullie nog een verslagje schuldig over de snertwandeling, met hier en daar ook wat foto’s natuurlijk.

 

Op vrijdag 22 februari heeft de jaarlijkse snertwandeling plaatsgevonden waarvoor zich 34 buurtgenoten hadden opgegeven. Rond 20.00 uur was iedereen aanwezig en werd er eerst koffie/thee en een stuk vlaai genuttigd. Het weer was goed, dus dat hadden we al in de pocket. Na dat iedereen zijn natje en zijn droogje had genuttigd, werd er geloot welke groepen bij elkaar kwamen. Dit viel goed in de smaak, zeker voor Henk Engels want hij had het geluk dat hij bij allemaal dames werd ingedeeld. Met 6 groepen vertrok de eerste groep rond 20.15 uur.

De wandeling ging richting  Egchel, waar onder het lopen ook opdrachten uitgevoerd moesten worden. Zo moesten er onder andere bewerkte foto’s geraden worden en vragen opgelost worden. Dat dit niet altijd gemakkelijk was, bleek later wel toen de vraag over de versnellingspook wel erg moeilijk was en die dan ook niemand goed had. Jacq Stemkens had in deze dus goed zijn best gedaan.

Bij de tussenstop bij “de Vleismeule”  in Egchel, vonden de hapjes en drankjes gretig aftrek en werd de tocht vervolgd, ook door de groepen die de tocht in de verkeerde richting hebben afgelegd.

Om ongeveer 23.30 uur waren alle groepen binnen en werd er van de heerlijke erwtensoep genoten. Jacq en Wim gingen ondertussen de formulieren nakijken en groep 6 kwam als winnaar uit de bus met 26 punten gevolgd door 2 groepen met 24 punten. Nadat de uitslag bekend was gemaakt kon een ieder nog nagenieten van de leuke wandeling en werd de organisatie bedankt voor hun bijdrage. Enkele personen vonden het zo leuk en gezellig, dat de thuisreis pas om 3 uur plaatsvond. Al met al dus weer een geslaagd evenement.

Neem hier een kijkje voor alle foto’s

 

 

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.