Rabo Clubsupport en Spek de Kas

Drukke tijden voor onze buurtvereniging! We zitten nog midden in de Spek de Kas actie van Jumbo Panningen, of de volgende actie biedt zich alweer aan!

We zijn nu , zoals gezegd, nog volop in de vouchers van Spek de Kas van Jumbo Panningen. Deze actie verloopt heel goed, dankzij jullie en gaat nog door tot 20 oktober, dus blijven doneren die vouchers! We kunnen er leuke dingen voor organiseren! Zo gaan we in de herfstvakantie met onze jeugd (groep 5 t/m 16 jaar) naar Toverland!! Hoe sjiek is dat, dat we zo’n uitje kunnen realiseren voor onze jeugd! Uw vouchers kunnen in Box 26 van Bv Nobis.


En dan dient zich nog een leuke actie aan! De Rabo Clubsupport! Dit is een actie vanuit de Rabobank. Voorheen heette deze actie Rabo Clubkas Campagne.

Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! We hopen dat u, zoals altijd, weer massaal stemt voor Bv Nobis. Als spaardoel hebben we een mobiele versterker/speaker/microfoon installatie te gebruiken bij onze activiteiten.

Natuurlijk doet Buurtvereniging Nobis ook dit jaar weer mee!

Hoe werkt het?
Als lid van de Rabobank ontvangt u binnenkort een persoonlijke brief met hierin de inlogcode om uw stem uit te kunnen brengen. De leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal mogen vijf stemmen verdelen over hun favoriete verenigingen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging.

Van 27 sept t/m 11 oktober kunt u inloggen op www.rabo-clubsupport.nl en uw stem uitbrengen op onder andere Bv Nobis.

Beschikt u zelf niet over een computer of komt u er niet uit? Maar u wilt wel uw stem uitbrengen op Bv Nobis, dan kunt u altijd contact opnemen met èèn van onze bestuursleden. Of stuur een mailtje naar nobisbv@gmail.com. Uiteraard mag u ook èèn van uw familieleden of  buren vragen om mee te helpen om te stemmen op Bv Nobis.

Misschien willen uw familie en vrienden ook wel stemmen geven aan Bv Nobis. Dat zou geweldig zijn!! Alle informatie m.b.t. Rabo Clubsupport kunt u vinden op www.rabo-clubsupport.nl

Wij bedanken u alvast van harte voor uw steun!!

 

 

 

 

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.