Gezellige demo spek de kas bij Jumbo Panningen

Het zonnetje scheen lekker toen Buurtvereniging Nobis alles in gereedheid aan het maken was, voor de demo wafels bakken voor de actie “Spek de kas” van Jumbo Panningen. Angeline en Evelien gingen wafels bakken en El hield ons brievenbusnummer 20 in de gaten.Voor de kinderen waren er versierselen aanwezig zodat ze hun eigen wafel konden maken. Uiteraard een grote bus slagroom, hagel,  sprinkels en ga zo maar door. En mochten de kinderen daar hulp bij nodig hebben, dan stonden Sofie en Ranomi klaar om mee te helpen. Groot plezier verzekerd.

Sofie ging zelfs mee helpen met wafels ronddelen. De klanten van Jumbo lieten zich de wafels goed smaken en doneerden volop hun vouchers. Een geslaagde demo dus, waarmee we een gouden voucher mochten ontvangen ter waarde van 75 euro!We willen Jumbo Panningen dan ook bedanken voor deze cheque. En we mogen onze eigen dames niet vergeten….jullie hartelijk dank voor jullie inzet en tijd!! De actie loopt nog tot 21 oktober, dus er kunnen nog vouchers ingeleverd worden.

Maar……………….we zijn er nog niet! Want nieuw dit jaar bij deze Spek de kas actie is, dat er NOG een keer een gouden voucher t.w.v. 75 euro verdiend kan worden. We mogen een vlog maken over de actie en onze mooie vereniging. Hiermee zijn we al volop bezig en als het goed is zal deze vlog over een kleine 2 weken klaar zijn. Deze is, tegen die tijd, te zien  op de Facebookpagina van Jumbo Panningen en uiteraard ook op onze site en Facebookpagina. Dus tot gauw!!

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.