Apenkooien met Zwarte Piet en eindigen met een cadeautje!!

Afgelopen zaterdag gingen onze jongste buurtgenootjes vol verwachting naar Sporthal Piushof. Binnen stond een extra grote apenkooi klaar, samen met een mega runbaan! De kids sprongen, renden, klommen en rolden de gymzaal door. Dolle pret alom!

Het feest werd helemaal compleet toen er zich 2 Zwarte Pieten melden, of ze ook mee mochten doen. Nou, dat mocht natuurlijk wel!! De grootste pret! Toen de Pieten ook nog cadeautjes meegenomen hadden, kon de middag niet meer kapot!

 

Vol verwachting gingen ze snel samen zitten, te wachten tot hun naam genoemd werd, om het cadeautje in ontvangst te nemen. En wat er dan gebeurd, is gewoon te mooi om waar te zijn! Daar doen we het voor! Blije gezichtjes vervelen nooit……

En hoe leuk is het dan, als je de dag erna foto’s krijgt toegestuurd, waar de kids met hun cadeautje vlijtig aan het spelen zijn. Dat is toch top!

We hadden “het geluk” dat er ook een “Foto-Piet” aanwezig was, toevallig met een nieuwe camera. Omdat Foto-Piet de camera nog moest ontdekken en testen, hebben we dit jaar mega veel foto’s van die heerlijke middag in Piushof! Kijk snel in de album of je jezelf kan ontdekken!

Kijk hier voor alle foto’s!

Een bedankje aan iedereen die deze middag heeft geholpen!

This entry was posted in Verenigingsnieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.