Jaarvergadering en Pasen

Donderdag 18 april stond de jaarvergadering op de agenda. Een activiteit  die ieder jaar terugkomt. Helaas wordt deze activiteit niet altijd goed bezocht. Dit jaar waren zo’n 40 buurtgenoten aanwezig. Er werd begonnen met koffie en vlaai en na een gezellig praatje onder elkaar werd er begonnen met de vergadering.

Op bestuursvlak is er het een en ander veranderd. We hebben afscheid genomen van Mireille Hoenjet die wegens drukke werkzaamheden haar bestuursfunctie neerlegt. Uiteraard was er voor een kleine attentie en werd Mireille bedankt voor haar inzet.
Er zijn 2 nieuwe bestuursleden, Jorg Nelissen en Henriette op het Veld. Zij worden een hartelijk welkom geheten en veel succes gewenst in ons bestuur. Voorzitster El Naus geeft aan dat zij aan haar laatste jaar begint als voorzitter van Bv Nobis.

Verdere bijzonderheden waren er niet te vermelden en na een korte vergadering werd er begonnen met de verkoop van lootjes voor de tombola. Ieder jaar zijn er mooie prijzen die je kan winnen. Hierna volgde een optreden van buutreedner Hans Keeris die een geweldige buut neerzette.Wat hebben we gelachen.

De tombola met prachtige prijzen was weer een groot succes! Ondertussen werd er door  Marleen  een paar schalen met heerlijke snacks rondgebracht. Veel buurtgenoten hadden een mooie prijs maar sommige gingen met lege handen naar huis.Volgend jaar ruilen met de tafel waar de meeste prijzen vielen werd er lachend gezegd. Al met al een geslaagde avond, waarbij we nog graag een grote dank uit willen spreken naar alle sponsoren die een paar prijzen gesponsord hebben.

En toen was het op 20 april tijd voor de kids en de Paashaas

Om half 4 stond de huifkar klaar en dit jaar hadden we ook een treintje geregeld om iedereen naar de bossen te brengen. Dat dit een geslaagde zet was, dat bleek wel. Iedereen was laaiend enthousiast! Alle kinderen, papa’s en mama’s èn oma’s en opa’s konden mee. waar de huifkar en een treintje klaar stond om gezamenlijk naar het bos te vertrekken.

Bij de bossen aangekomen stond de koffie al klaar en de Paashazen hadden hun eitjes al verstopt. De kinderen gingen meteen aan de slag en riepen om de Paashaas. Die kwamen al gauw tevoorschijn en gingen samen met de kinderen op zoek naar de eieren. Na goed zoeken waren alle eitjes gevonden. De gouden eieren werden gevonden door Jesse Fleuren en Leevano van Melick. Ze werden beloond met een speciaal cadeautje!

De wachtende ouders konden genieten van koffie of thee waar ook gebruik van werd gemaakt. Voor de kinderen was er lekkere ranja en de gekookte eieren werden al snel gepeld. Ook de ouders en verdere aanwezigen maakte hier gebruik van.

Na bijna 2 uur nam iedereen weer plaats en werd de terugreis begonnen, degene die in het treintje zaten kregen nog een extra ritje over het industrieterrein aangeboden. Weer een geslaagd evenement met dank aan de paashazen Femke en Maudy en aan familie Jaspers, voor het gebruik van de huifkar.

Alle foto’s kunt u hieronder bekijken.

Met dank aan Karin Koldewijn voor de foto’s!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.