Warme zonnige BBQ en geslaagd 55+ uitstapje

De laatste weken hebben we verschillende activiteiten gehad. De Buurt-bbq en het 55+ uitstapje.

Het weer was ons goed gezind op onze buurt-bbq! Het zonnetje scheen heerlijk en een drankje en een bbq smaakt, op een of andere manier, dan toch wat lekkerder dan normaal. Om 15.00 uur ging de deur open en al gauw kwamen de eerste buurtgenoten ons bezoeken. Vooral de gezinnen met de jongste kids waren volop aanwezig, wat wij natuurlijk erg gezellig vinden.

De kids waren algauw op weg naar de luchtkussens, het knutselen met Nel Steeghs, het schminken of op de pony rijden. Ze hadden het er maar druk mee en zo konden de ouders op hun gemak een biertje of wijntje drinken. Dit werd ook volop gedaan en de nieuwe buurtgenoten hadden genoeg tijd om met elkaar kennis te maken. Ook buiten was het druk en gezellig. Zo gezellig zelfs dat de echte “DIE – HARTS” nog geen zin hadden om naar huis te gaan. Zo werd het uiteindelijk een late, maar gezellige dag! Foto’s van deze geslaagde bbq kunt u hier vinden.

 

Donderdag 26 september was het tijd voor ons jaarlijkse  55+ uitstapje. 32 personen gingen mee op pad naar Leolux in Venlo om een kijkje te nemen in de meubelfabriek. Leolux is in handen van de Fam. Sanders, oprichters van de fabriek, waarvan inmiddels de 3e generatie aan het beleid is. Ze maken meubels van hoogwaardige kwaliteit.

Na een hartelijke ontvangst met koffie en vlaai werden we in 2 groepen verdeeld en rondgeleid door een oud werknemer (en familielid van fam. Sanders), die er 40 jaar in dienst was geweest. Het was een interessante rondleiding en mooi om te zien hoe alles gemaakt wordt. Nog veel handwerk komt hieraan te pas , dus het is begrijpelijk dat de meubels van Leolux zich in een hogere prijsklasse bevinden.

Na afloop werden konden we nog even napraten onder het genot van een glaasje fris en “proef zitten” op een paar meubels. Rond half 5 namen we afscheid en gingen we richting Leanzo waar wederom een heerlijk buffet op ons stond te wachten. Een gezellig middagje weer en rond 20 .00 uur waren we na een kort busritje weer terug op de Ninnesweg.

Foto’s van het 55+ uitstapje kunt u hier bekijken.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.