Top-avond bij 1e editie Pubquiz Kepèlse Buurtverenigingen!!

Afgelopen vrijdag bij “Thoes” in Panningen vond de eerste “Pubquiz Kepèlse Buurtverenigingen” plaats. Deze avond werd georganiseerd door Bv Nobis en Bv Everlo. Een zeer goed geslaagde avond waarvoor zich maar liefst 17 teams uit 6 buurtverenigingen hadden opgegeven.

De bedoeling van deze avond was uiteraard de Pubquiz, maar ook om weer eens iets samen te doen met alle Kepèlse Buurtverenigingen. Nou, dat dit geslaagd was, bleek wel uit de opkomst. Er kwamen zelfs meer mensen dan opgegeven en zo werd spontaan een 18e team geboren. Top!

Iedereen had er zin in en net na achten begon, onder deskundige en onpartijdige leiding van de Egchelse Christiaan (Chaat van Spek en Bonen), de strijd. Er waren 6 rondes van ieder 10 vragen. Er kwam van alles aan bod. Zo waren er foto’s van bekende plekjes in Kepèl, Kepèl algemeen, Kepèls geschiedenis en ga zo maar door. Na 3 rondes werd er een pauze ingelast. Rond 23.00 uur zat het erop. Nu kon alleen maar gewacht worden op de uitslag.

Er waren 4 prijzen te verdelen; Een nummer 3,2,1 van de deelnemende teams en 1 grote prijs (wisselbeker)  voor de beste Buurtvereniging van deze avond!

De 1e plaats bij de teams werd gewonnen door “Aevelder 5” van Buurtvereniging Everlo!

Winnaar “Aevelder 5”

De 2e plek was voor “Dreamteam” van Buurtvereniging de Kronkel. Op de 3e plaats eindigde “de Ninnes Ultra’s” van Buurtvereniging Nobis.

Buurtvereniging ’t Ruuterpedje was de grote winnaar onder alle buurtverenigingen en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen! Van harte proficiat!!

Winnaar beste Buurtvereniging

Bij deze prijs kwam ook nog bij, dat zij volgend jaar de tweede editie van deze Pubquiz mogen mee -organiseren.

Nadat de uitslag bekend was, ging Dj Patrick (van Thoes) aan de slag en was de avond nog niet ten einde. Onder het genot van een lekker drankje en hapje, werd er nog verder gevierd. Gezellig, met alle buurtverenigingen samen. En dat was ons doel………….

Voor nu was dit dus een zeer geslaagde avond, waar we trots op terugkijken. Op naar volgend jaar! We hopen dan ook op weer een grote opkomst!

Graag willen we “Thoes” hartelijk bedanken voor de gastvrijheid!

Klik hier voor alle foto’s!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.