Super Sint Maartenfeest!

Wauw wauw wauw!Wat een geweldige opkomst bij het Sint Maartenfeest gisteren!

Vele kinderen en hun ouders en sommige ook met opa en oma,hadden zich de moeite genomen om gewapend met lampion naar de troshoop te komen. Prachtig om te zien hoe wij van uit de verte de lampionnenoptocht aan zagen komen. Echt een geweldig schouwspel.

Aangekomen bij de troshoop ging het vuur aan en iedereen kon zich te goed en wafels met iets warms te drinken. De kids konden lekker ravotten en de ouders konden weer eens onder het genot van koffie (en later een schnapps) bijkletsen.

Iedereen amuseerden zich en ineens kwam er een volledig bemande brandweerauto aan. De kinderen vonden dit natuurlijk geweldig en waren er als de kippen bij. Wij als organisatie schrokken wel een beetje, want er zal toch niets gebeurd zijn? Nee hoor, niets aan de hand, ze hadden de wafels en de koffie geroken. Uiteraard hebben we deze toen meteen aangeboden. Toen ze een half uurtje later weer vertrokken, met zwaailichten en loeiende sirenes, werden ze uitgezwaaid door de kinderen. Het feest was compleet!

We willen graag iedereen bedanken die dit feest mogelijk hebben gemaakt. En daar horen de kinderen met hun ouders uiteraard ook bij.

Een extra dank gaat uit naar “Feuermeister” Tim Steyvers! Wat velen niet weten is dat hij iedere keer weer een paar dagen vrij neemt van zijn werk, om te zorgen dat wij een mooie grote troshoop krijgen. Dagenlang rijdt hij op en aan om al het “snoeihout” te vervoeren. Hij mag dan met recht het vuur aansteken op het Sint Maartenfeest. Dank je wel Tim!!

Klik hier voor alle foto’s

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.