Snertwandeling Vrijdag 1 maart

Op vrijdag 1 maart kwamen de buurtgenoten samen voor een bijzondere en gezellige buurtactiviteit: de Snertwandeling. Het was een avond vol plezier, avontuur en natuurlijk heerlijke erwtensoep.

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met koffie, thee en een verrukkelijk stukje vlaai. De sfeer zat er meteen goed in. Nadat iedereen gearriveerd was, werden de buurtgenoten verdeeld in groepjes en kon het avontuur beginnen.

Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind, want het bleef droog en de temperatuur was perfect voor een wandeling. De route leidde ons langs het schilderachtige platteland en door het bruisende centrum van Panningen. Het was een uitdaging om goed op te letten en de juiste route te vinden aan de hand van de foto’s en vragen die onderweg gesteld werden.

Na het afleggen van enkele kilometers was het tijd voor een welverdiende pauze bij Danielle en Sjoerd, waar we werden getrakteerd op heerlijke snacks en een verfrissend borreltje. Vervolgens zetten we onze tocht voort, nog een paar kilometers te gaan voordat we konden genieten van de beloofde erwtensoep.

Eenmaal terug na deze prachtige wandeling, was het tijd om de winnende groep te feliciteren. Met slechts één fout beantwoorde vraag wisten zij de titel binnen te slepen. Een prestatie om trots op te zijn! Maar het plezier stopte niet na de bekendmaking van de winnaars; verschillende buurtgenoten bleven nog lang hangen, genietend van elkaars gezelschap tot in de late uurtjes.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. De Snertwandeling bracht niet alleen de buurt samen, maar zorgde ook voor onvergetelijke momenten. We kijken al uit naar de volgende buurtactiviteit!

Klik hier om de foto’s te bekijken!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.