Reanimatie en AED onderwijs Helden vrijwilligers gezocht!

Beste buurtgenoten,

In 2013 hebben wij als  buurtvereniging een mooie AED geschonken gekregen van een oud buurtgenoot Toon van de Leensel. Deze AED hangt bij Tankstation Bos op de Ninnesweg. Nu, na 6 jaar, is deze AED niet meer van deze tijd en hebben we door de gemeente een nieuwe geschonken gekregen, waarvoor grote dank! Immers…..Hier kunnen levens mee gered worden en met de nieuwe AED kunnen we maar liefst 10 jaar vooruit!

Om de AED te kunnen bedienen zoekt “Reanimatie en AED onderwijs Helden” vrijwilligers. Hiervoor is een cursus, die bestaat uit 3 avonden. De cursus kost 40 euro p.p. Wij, als buurtvereniging, vinden dit onderwerp erg belangrijk en hebben dan ook besloten dat we de helft van het cursusgeld, t.w.v. 20 euro p.p. willen bijdragen. De cursusavonden zijn op woensdag 2 – 9 en 23 oktober. Op deze 3 avonden leert u hoe een AED te bedienen en uiteraard leert u eerste hulp bieden.

Heeft u interesse hierin, dan kunt u zich hiervoor vanaf nu inschrijven  bij Bianca Gielen, secretaris van “Reanimatie en AED onderwijs Helden”. U kunt dit doen door:

 

Na aanmelding krijgt u van “Reanimatie en AED onderwijs Helden” een bevestiging en tevens het verzoek het lesgeld van 40 euro p.p. over te maken.

Heeft u het overgemaakt, dan kunt u een mailtje sturen naar nobisbv@gmail.com met hierin uw bankgegevens en een bewijs van betaling van ’t cursusgeld aan “Reanimatie en AED onderwijs Helden”.  Wij maken dan onze bijdrage van 20 euro over naar u.

Voor degene die deze cursus al gevolgd heeft, kan voor herhalingslessen terecht op 11 of 19    september, 8 of 24 oktober, 5 of 13 november, 11 of 12 december. Dit kost 10 euro p.p. en opgeven kan via hetzelfde mailadres. Heeft u de cursus doorlopen dan kunt u zich ook nog aanmelden als BHV’er, als u dit zou willen. Dit kunt u doen via www.hartslagnu.nl

We hopen op veel aanmeldingen, want….elke seconde telt!

Hartelijke groet,

Het bestuur van Buurtvereniging Nobis

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.