RABOBANK CLUBSUPPORT!

Beste Buurtgenoten,

We zitten nog midden in de Spek de Kas actie, (waar iedereen supergoed mee aan het sparen is!!) of er dient zich alweer een nieuwe actie aan. Een actie waar we ook al jaren aan meedoen. “De Rabobank Clubsupport” !! We hopen dat u, zoals altijd, weer massaal stemt voor Bv Nobis.

Hoe u dit kunt doen, leest u hieronder. (Spek de kas actie loopt ook gewoon door en op zaterdag 16 oktober hebben we ook nog de kleding-inzamelingactie)

Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het vereni­gingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt hiervoor € 200.000 beschikbaar!

Let op! Alleen voor Rabobankleden! Hoe kunt u stemmen?
Als lid van de Rabobank logt u in op uw Rabobank-app of www.rabo-clubsupport.nl
Bij inter­netbankieren klikt u op “zelf regelen” en daarna op “mijn lidmaatschap”. Hier klikt u op “Raboclubsupport”. De leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal mogen drie stemmen verdelen over hun favoriete verenigingen. (Dit is anders dan voorgaande jaren) Van 4 t/m 25 oktober kunt u inloggen en uw stem uitbrengen op onder andere Bv Nobis.

Beschikt u zelf niet over een computer of komt u er niet uit, maar u wilt wel uw stem uitbrengen op Bv Nobis, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze bestuursleden. Schroom niet, want wij doen het graag voor u!

Uiteraard mag u ook een van uw familieleden of buren vragen om mee te helpen om te stemmen op Bv Nobis. Misschien willen uw familie en vrienden zelf ook wel stemmen geven aan Bv Nobis. Dat kan èn mag natuurlijk en dat zou geweldig zijn!!

Alle informatie m.b.t. Rabo Clubsupport kunt u vinden op www.rabo-clubsupport.nl

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR JULLIE STEUN!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.