Pubquiz Kepèlse Buurtverenigingen

Waem kint Kepèl ut biste?

Een half jaar geleden hebben buurtvereniging Everlo en buurtvereniging Nobis, het idee opgepakt om een Pubquiz te organiseren. Iedereen kent dit soort quiz wel; Een kennisquiz (meestal in een café) waar je met een eigen gekozen team aan kunt deelnemen. Wij hebben een speciale versie hiervan gemaakt.

Een Pubquiz allèèn voor leden van alle buurtverenigingen uit Panningen!

Wat is de bedoeling…..
Stel een team samen met mensen uit jouw buurtvereniging. Dit team mag bestaan uit 4-6 leden. (LET OP: Iedereen moet lid van de buurtvereniging èn minimaal 16 jaar oud zijn) Er is uiteraard ook de mogelijkheid om je als individu aan te melden. Wij zorgen er dan voor dat je bij een team kunt aanschuiven. De quiz bestaat uit 6 rondes met uitsluitend vragen en opdrachten over Kepèl, zowel over het heden als over het verleden. De avond wordt gepresenteerd door Christiaan van Roij, geen onbekende in de “Pubquizwereld”.

Het wordt dus ook een strijd tussen de buurtverenigingen! Dat een strijd onder de buurtverenigingen altijd leuk, strijdvaardig en gezellig is, kennen we nog wel uit het verleden. Wie herinnert zich niet de volleybaltoernooien en de zeskampen waar de naam van de buurtvereniging hoog gehouden moest zien te worden.

Deze avond begint om 20.00 uur bij “THOES”, Piushof 137 in Panningen. De eigen bijdrage bedraagt € 2,50 p.p. en kan bij binnenkomst betaald worden. Wij zorgen voor hapjes, maar drankjes zijn voor eigen rekening.

Na de Pubquiz staat DJ Patrick voor ons klaar met gezellige en verrassende muziek, voor jong èn oud, om deze avond tot een mooi en saamhorig einde te brengen.

Voor deze gezellige avond kun je je opgeven vóór 10 november! Stuur een mailtje naar pqbkepel@gmail.com met hierin de naam van jullie team èn de buurtvereniging waar jullie voor strijden. Er is een prijs voor het winnende team en uiteraard is er ook een prijs voor de winnende buurtvereniging. Dit zal zijn in de vorm van een wisselbeker.

We hopen op een grote opkomst en dat alle Kepèlse buurtverenigingen vertegenwoordigd zijn. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!!

Graag tot 30 november bij Thoes!

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.