Paaseieren zoeken!

Op zaterdag 30 maart verzamelden de paashazen van bv Nobis zich vol verwachting op de manege, klaar om alle jonge buurtkinderen te verwelkomen. Vanuit alle hoeken kwamen kinderen aangesneld naar de manege, enthousiast voor het grote avontuur: het zoeken naar paaseieren in het bos.

Klokslag 15.30 uur begonnen de kinderen, vergezeld door de vrolijke paashazen, aan hun tocht naar het bos. Daar, verscholen tussen de bomen en struiken, lagen maar liefst 180 eieren te wachten, waarvan 2 speciale gouden exemplaren. Na een korte uitleg doken de kinderen vol energie het bos in, gewapend met hun kleurrijke mandjes om de eieren te verzamelen.

Terwijl de kinderen zich als echte speurneuzen opstelden, genoten de ouders van een welverdiend momentje rust met een kopje thee of koffie, enkele paaseitjes tot hun beschikking.

Het duurde niet lang voordat het eerste ei werd gevonden, gevolgd door het felbegeerde tweede gouden ei na een uitdagende zoektocht. Na het verzamelen van alle eieren, werden de kinderen beloond met een smakelijk zakje snoep, waarmee ze met een tevreden glimlach huiswaarts keerden.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.