Na de succesvolle Nobisaovend was het tijd voor de paasactiviteit.

Dit jaar verzamelden we bij de manage. Rond kwart over 3 kwamen de eerste kindjes al aangefietst.

Tot ieders grote verrassing verwelkomden de paashazen de kindjes die aankwamen op de verzamelplek! De een gaf de paashazen een knuffel en de ander een boks of high-five.

Sommigen vonden het een beetje spannend en sommigen konden niet wachten om paaseitjes te gaan zoeken. Ze hadden allemaal mooie mandjes meegenomen! Prachtig om te zien.

Om half 4 huppelden de paashazen samen met de kinderen richting het bos. In het bos aangekomen stonden de ranja, thee en koffie met wat lekkers klaar! De ouders hebben gezellig kunnen buurten en de kinderen begonnen met het zoeken van de eitjes!

De mooie mandjes werden al snel gevuld met paaseieren die werden gevonden! Sommige eitjes waren makkelijker te vinden dan anderen. Gelukkig hielpen de paashazen goed mee.

Ook mochten de kinderen op zoek naar 2 speciale gouden paaseieren! Wat was dat spannend! Uiteindelijk werden de gouden paaseieren gevonden! Als prijs kregen de vinders een cadeaubon van Intertoys waar ze zelf wat moois kunnen uitzoeken!

Nadat alle paaseieren waren gevonden werden de eieren eerlijk verdeeld onder de kinderen. Ook kregen alle kinderen een zakje met chocolade paaseieren en een chocolade paashaas mee. Al met al een geslaagde dag! Want wat hebben de kindjes genoten en wat hebben we geluk gehad met het weer!

Kijk hier voor alle foto’s!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.