Met de 55 plussers naar Bavaria!

Na 2 jaar niet op stap te mogen zijn geweest, mogen we dit jaar weer op pad met onze 55 plussers!! Wij hebben er in ieder geval zin in!!!

Het uitstapje is op donderdag 29 september en deze keer gaat de tocht naar Lieshout, waar we een Bavaria brouwerijtour gaan beleven. Uiteraard beginnen we deze tour met koffie/thee en gebak, waarna we in groepen de brouwerij bezoeken. Onder leiding van een professionele tour-guide bezoeken we gewapend met een proefglas, de Bavaria Bierbrouwerij en zullen we proeven, horen, ruiken, voelen en de Bavaria brouwerijtour beleven. Bij terugkomst sluiten we de tour af in het Bavaria Brouwerijcafé, met een Bavaria pilsener en bitterballen. Ook krijgt iedereen een leuke Bavaria souvenir.

Na deze gezellige middag vertrekken we dan naar Grashoek, om bij Café Leanzo het diner te gebruiken. Aangezien we voorgaande jaren erg goede reacties kregen op het eten hier, hebben we wederom voor Leanzo gekozen. Annemiek zal ons dus ook dit jaar van een heerlijke maaltijd voorzien. (Drankjes zijn hier voor eigen rekening).

De kosten voor deze leuke dag bedragen 37.50 euro p.p. Dit is inclusief busreis, koffie/thee en gebak, de  entree voor de brouwerijtour, het diner bij Leanzo èn de gezelligheid samen.

Dit kunt u overmaken naar rekening  NL04RABO0141934069  t.n.v. Bv Nobis en o.v.v. de namen van de personen die meegaan. BETALEN IS TEVENS BEVESTIGING VAN DEELNAME!  Je krijgt hier dus verder geen bericht van. Opgeven graag vòòr 10 september!

Wil je toch liever contant betalen? Schrijf dan uw naam op een papier en doe dit samen met de eigen bijdrage in de brievenbus bij Monique de Bruijn, Ninnesweg 46

Ieder buurtlid van 55 jaar en ouder kan hier aan deelnemen, uiteraard met partner. (Ook al is deze jonger) Sommige denken dat dit uitstapje echt voor de wat “oudere 55+” is, maar dat is echt niet zo. Er gaan ook “jongere 55+” mee en dat maakt het nu net zo gezellig! Dus geef je op en beleef samen een heerlijk dagje uit. Dat hebben we wel verdiend na zolang thuis zitten.

Vertrek bus:
13.00 uur bij tankstation Bos
13.10 uur bij Manege de Vosberg

Zijn er vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon. nobisbv@gmail.com    Monique: 06-23818823

Wij hopen veel van onze buurtgenoten te mogen begroeten en wensen iedereen alvast veel plezier toe!

Hartelijke groet, het bestuur

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.