Kids maken en delen kerst-attentie uit voor alle buurtbewoners!

Zoals iedereen inmiddels wel weet is er ieder jaar met kerst een kerstworkshop waar de buurtbewoners een mooi kerst-stuk maken. Dit doen ze onder begeleiding van o.a. Henny Bos.

Zij was degene die afgelopen voorjaar een keer opperde om met kerst een oude traditie weer nieuw leven in te blazen. De buurtkinderen die een mooie kerst-attentie maken voor al onze buurtleden. En deze dan uiteraard ook afgeven bij onze buurtbewoners.

Nou, dat heeft ze niet tegen dovemansoren gezegd en afgelopen woensdagmiddag zijn een 8-tal kinderen aan de slag gegaan. Uiteraard onder leiding van Henny. Er hielpen ook nog 3 volwassenen mee, want 150 attenties (ja, zoveel adressen heeft Bv Nobis) is toch wel erg veel!

De kids vonden het erg leuk om te doen en hebben hard gewerkt!  Zaterdag 21 december hebben ze hun mooie kunstwerkjes persoonlijk rondgebracht bij al die 150 adressen! Een applausje waard!!!

We hebben veel reacties gekregen hoe mooi iedereen dit gebaar vond en hoe het op prijs werd gesteld. De kids werden dan ook aan de deur van harte welkom geheten en verwend met koekjes, snoepjes, chocola, kleine presentjes en zelfs af en toe een centje. Fantastisch!

We hopen dus dat we dit volgend jaar een vervolg kunnen geven. Met voldoende deelnemers(tjes) en vrijwilligers kan dit zeker!

Een dikke dank je wel aan alle begeleiding op woensdag en zaterdag. En zeker ook aan onze kleine knutselaars:

Femke N – Dani- Mirthe – Sophie
Maudy – Femke E -Tess – Ranomi

DANK JE WEL!

Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor 2020

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.