Jeugdactiviteit Jump xl en bowlen!

Op vrijdag 19 april stond er weer een spetterende jeugdactiviteit op de agenda. Dit keer trokken we met een groep van 30 buurtkinderen naar Jump XL in Horst voor een middag vol springplezier. Samen kwamen we bij Manege Nobis, waar de kinderen werden verdeeld over verschillende auto’s. De sfeer zat er meteen goed in, zelfs al tijdens de autorit. Het was hartverwarmend om te zien hoe goed de kinderen elkaar al kenden; het voelde echt als één grote familie.

Bij aankomst in Horst werden we hartelijk verwelkomd door het team van Jump XL. Een lange tafel gevuld met kannen ranja stond al klaar, klaar om de dorstige springers te verwennen. De hele trampolinehal stond tot onze beschikking, en de kinderen konden niet wachten om zich uit te leven op de trampolines. Sommigen kozen voor een potje trefbal, terwijl anderen hun beste trucs lieten zien.

Na een uur van onvermoeibare sprongen was het tijd voor een welverdiende pauze met ranja en wat lekkers, voordat we ons begaven naar de bowlingbanen. De groep werd verdeeld in vier teams, en iedereen deed enthousiast mee. Tijdens het bowlen werden de kinderen getrakteerd op een heerlijk zakje snoep of chips naar keuze, als beloning voor hun inspanningen.

Na het bowlen sloten we de activiteit af met een verfrissend raketje, waarna de kinderen moe maar voldaan huiswaarts keerden. We willen graag alle ouders bedanken die hebben gereden, want zonder jullie hulp was deze dag niet mogelijk geweest. En natuurlijk een groot dankjewel aan alle kinderen; jullie hebben er samen echt een gezellige avond van gemaakt!

Klik hier om alle foto’s te bekijken!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.