Gezellige en drukke Sint Maarten

Wat een mooie grote opkomst gisteren op het Sint Maartensfeest! Geweldig! Daar doen we het voor!

In de ochtend van deze Sint Maarten werd het deeg al gemaakt voor de wafels. Er moesten er tenslotte weer veel gemaakt worden. Op deze dag is het altijd een drukke boel bij de Familie Steijvers op de Vosberg. Ze zijn volop bezig met de wafels, de troshoop en om alles klaar te zetten voor het feest ’s avonds. Angeline Steijvers staat ieder jaar weer om een hoop wafels te bakken en zoon Tim Steijvers was al vroeg bezig met zijn tractor om hout en snoeiafval te verzamelen voor de troshoop. Dit jaar eens een extra bedankje voor de familie Steijvers, omdat het ieder jaar weer kan!!

Om 18.00 uur verschenen de eerste lampionnetjes in de donkere avond. De kinderen hadden heel goed hun best gedaan en waren trots op hun lampion. De lichtjesoptocht met voorop Sint Maarten met het paard, verliep gezellig en zo gauw het Sint Maartensvuur in beeld kwam, renden de kinderen (en de ouders) naar het warme vuur. Wij danken Sint Maarten dat hij weer met aanwezig kon zijn met zijn paard.

Bij het vuur stond uiteraard de koffie en chocomel al klaar, als ook de lekkere wafels. Iedereen liet het zich goed smaken! De koffie en thee stonden opgesteld in onze nieuwe party-tent die we aan hebben kunnen schaffen door een gift van het Oranjefonds. Top!

Voor de kinderen was er tenslotte een lekker zakje snoep en zij zullen zeker lekker geslapen hebben na al het “kuite”.

Een zeer geslaagde avond!!!

Hieronder de foto’s van deze gezellige avond

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.