Gezellige, drukke Sint Maarten!

Vrijdag 11 november mochten we samen met de buurt Sint Maarten vieren en wat hebben we een leuke avond gehad met de buurt.

De avond begon op de verzamelplek bij de manege. Vanuit de manege gingen jong en oud met mooie zelf gemaakt lampionnen het verlichte pad met kaarsjes tegemoet. Het vuur was al van ver af te zien!

De hele week hebben buurtgenoten het snoeiafval mogen brengen en wat hebben we goed ons best gedaan. Het Sint Maarten vuur was enorm groot! Genietend van het vuur, samen met heerlijk vers gebakken wafels, die Angeline en Monique die ochtend hebben gebakken, met een bakje koffie of een warme chocomel, maakte de avond compleet.

Wat was het fijn om iedereen weer eens te zien en dat iedereen weer gezellig bij kon kletsen. Het is zo leuk om te zien dat de kinderen lekker met elkaar kunnen spelen en ravotten. Rond 19.00 uur kregen alle kinderen een lekker zakje snoep.

De opkomst was weer super goed. Rond 21.00 uur gingen de meeste mensen naar huis terwijl het vuur nog lekker door knetterde. Het was een meer dan geslaagde avond en wij als organisatie kijken hier dan ook zeer tevreden op terug!

We kunnen niet wachten tot volgend jaar! Bedankt allemaal voor de gezelligheid en jullie aanwezigheid! Kijk hier voor alle foto’s!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.