Gezellig 55+ uitstapje naar Bavaria

Afgelopen donderdag mochten we na 2 jaar weer eens op stap met onze 55 plussers. Hoe toepasselijk was het dat er zich precies 55 buurtgenoten hadden aangemeld om mee te gaan.

Om 13.00 stond de grote touringcar van Ghielen klaar om te vertrekken en na gecontroleerd te hebben of iedereen in de bus zat, gingen we op weg naar Lieshout. Iedereen had er zin in en na een drie kwartier waren we op de plaats van bestemming; De Bavaria bierbrouwerij.

Na een kop koffie met een heerlijk vlaaitje werd de groep in 2-en verdeeld en onder leiding van een gids gingen we met het treintje naar de brouwerij.

 

Het eerste wat opviel was hoe groot deze brouwerij is. We moesten dan ook veel lopen. De Bavaria belevenistour was inderdaad een belevenis. We hebben geroken, geproefd en gevoeld wat het brouwproces allemaal inhield.

Een erg leuke tour die afgesloten werd met een inkijkje in de bottelarij door middel van een VR bril. Hier werd je meegenomen midden tussen de flessen, in het proces van spoelen tot vullen, tot plaatsing in het kratje.

Weer teruggekomen in het brouwerijcafé werd de middag afgesloten met een heerlijk pilsje met bitterballen. Om 18.00 uur ging de bus richting Grashoek om bij Leanzo deze gezellige dag af te sluiten met een heerlijk diner. In de bus werd nog een leuke souvenir uitgedeeld die we bij de brouwerij gekregen hadden. Voor ieder mooie speelkaarten.

Bij Leanzo aangekomen stond Annemie met haar team al klaar en konden we beginnen aan een heerlijke maaltijd, waar iedereen goed gebruik van maakten. zo’n tour maakt toch hongerig. Na het lekkere toetje stond de bus weer klaar en om half 10 ging iedereen moe en voldaan richting huis. Een gezellige dag achterlatend………

Kijk hier voor alle foto’s!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.