Geslaagd 55+ uitstapje!

Donderdag 6 oktober vertrokken we met een geheel gevulde bus richting Maastricht om een bezoekje te brengen aan de L1 studio’s. De stemming zat er al snel in en via een leuke en toeristische route kwamen we aan bij L1 in Maastricht.

Na ontvangen te zijn met een kop koffie met een lekker “stukske” vlaai, werd de groep in drieën verdeeld en werden we rondgeleid door de studio’s. Erg interessant om eens te zien hoe bijvoorbeeld het L1 Nieuws tot stand komt. Ook kwamen we achter de schermen bij het weer. Hier viel ook weer op, hoeveel erbij komt kijken om dit alles te kunnen presenteren. De bekende Limburgers, oftewel de BL’s, liepen daar uiteraard ook rond. Zo zagen we Frans Pollux, die aan het repeteren was voor het programma “avondgasten”, wellicht bij de meeste wel bekend.

Na de rondleiding stond de bus klaar om ons, zoals de laatste twee jaar, naar Leanzo in Grashoek te brengen, waar Annemiek weer een overheerlijk buffet klaar had staan. De buurtgenoten lieten het zich goed smaken!

Toen het tijd werd om op te stappen, lieten de buurtgenoten zich lovend horen dat het een zeer geslaagde middag was geweest. Heel goed om te horen, maar mede dankzij de buurtgenoten zelf, is het een leuke dag geweest. Na deze lovende woorden stapten iedereen weer in de bus en werd iedereen netjes op de Ninnesweg afgezet. Een extra stop vooraan op de Ninnes werd er gemaakt voor diegenen die niet zo ver konden (of wilden) lopen.Afbeeldingsresultaat voor knipoog emoticon

Voor meer foto’s klik hier

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.