Eindelijk weer paaseitjes zoeken!

In een zonovergoten Kepèl stonden de huifkar en het treintje al klaar, toen onze buurtkinderen zich verzamelden om samen met hun ouders, paaseitjes te gaan zoeken in het bos op Fleurkesweg. Vertrekplaats was steenfabriek Engels.

Het was een drukke boel in de huifkar en in het treintje en het paste er allemaal net in! Guus Engels mocht in het treintje voorin zitten, waar hij ook nog aan de stoomfluit mocht trekken! De kids waren erg opgetogen, want eindelijk mochten we weer, na 2 jaar, paaseitjes gaan zoeken. Door de corona werden de afgelopen 2 jaar de eitjes thuisgebracht door de Paashaas.

 

 

 

Dat de kids er zin in hadden was wel te merken, want aangekomen in het bos stonden ze al snel om de Paashaas te roepen. Deze kwamen vanuit achter de bomen al snel aanrennen. Ook zij hadden er zin in!! De ouders lieten zich de koffie en thee goed smaken en hier werd ook nog nagepraat over de gezellige Nobis-aovend.

Nadat alle eitjes gevonden waren, kwamen Dijn van de Beuken en Saar Niessen met het Gouden ei tevoorschijn, waar zij een leuk prijsje mee verdiend hadden.

Alle kinderen kregen nog wat lekkers mee naar huis en gingen met het treintje en de huifkar weer naar huis.

 

 

 

 

 

Een leuke drukke geslaagde activiteit, waar we met veel plezier naar terugkijken. Een dikke dank je wel gaan uit naar de Familie Jaspers voor de huifkar en aan Tim Steijvers voor het rijden op de tractor en natuurlijk ook een dikke dank je wel aan de Paashazen! Kijk hier voor vele leuke foto’s van de mooie dag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.