Een gezellige en geslaagde kerstworkshop!

Afgelopen vrijdagavond hadden zich 14 buurtgenoten verzameld in de loods bij Herm, om onder begeleiding van Henny Bos en Luciënne Janssen, een mooi kerststuk te maken. Een gezellig aantal dames en erg leuk om te zien, dat ook een paar nieuwe buurtgenoten erbij waren. Top!

De dames hadden er zin in, maar voordat er geknutseld werd, kregen Henny en Luciënne een kleine attentie voor het werk wat ze er allemaal in steken. Chapeau voor deze twee meiden!!

Helaas was Luciënne haar stem kwijt, dus Henny begon met de uitleg aan de dames en iedereen ging enthousiast van start. Al snel kwamen de eerste contouren te voorschijn en kreeg je een idee wat het werd. Na een uurtje hard zwoegen(-;) hadden Herm en José  voor de koffie en thee (met koekjes) gezorgd en Angeline had nog verse wafels gebakken. Na al dat lekkers verorberd te hebben gingen de meiden de laatste hand aan de stukken maken.

Aan het einde van de avond Herm nam de rol van fotograaf op zich, want zoiets moois moet wel vastgelegd worden. Het zijn dan ook mooie foto’s geworden. Iedereen ging met een mooi kerststuk naar huis en een geslaagde en gezellige avond werd afgesloten.

img-20161209-wa0026Herm en José bedankt voor de goede zorgen, Angeline voor de wafels en Henny en Luciënne een dikke dank je wel voor de begeleiding vanavond en de organisatie vooraf! We hopen dat we met Pasen weer een mooie workshop mogen beleven met jullie.

Voor meer foto’s klik hier

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.