Drukke tijden voor Bv Nobis met Sinterklaas en Kerst-workshop

De afgelopen paar dagen hebben we drukke tijden gehad bij buurtvereniging Nobis.

Allereerst was daar 24 november het Pietenfestijn in sporthal Piushof. We deden dit in samenwerking met Bv Loo en Bv Everlo en er waren maar liefst 70! kinderen. Een drukke boel dus, waar de 3 Pieten het maar druk mee hadden deze middag.

Een groot klim- en klauterspektakel stond opgebouwd en de kids waren niet moe te krijgen. Tussendoor even pauze voor een verfrissend glaasje ranja en weer verder. De pepernoten die tussendoor door de Pieten gestrooid werden, hadden gretig aftrek van de kids maar ook van de aanwezige ouders.

Na een uurtje kwamen de Pieten met een grote zak vol met cadeautjes. Prachtig, die blijde gezichtjes allemaal.Vol verwachting uitpakken en elkaars cadeautjes bewonderen, hoe mooi!

Na afloop ging iedereen moe maar voldaan en met de handen nog vol snoepjes, weer naar huis. Het einde van een gezellig, heerlijk en gezamenlijk Sint feest van 3 Buurten.

Klik hier voor meer Sinterklaasfoto’sAls tweede hadden we afgelopen maandag onze kerstworkshop, waar 17 dames zich voor opgegeven hadden. Er stond een mooi bloemstuk te pronken, die de aanwezigen na konden maken, naar eigen idee.

Onder leiding van Henny (Lucienne was helaas ziek) ging ging iedereen aan de slag.
Het kerstgroen, ballen, dennenappels en nog meer groen voerde al snel de boventoon en Henny had het er maar druk mee. Maar gelukkig deed iedereen goed zijn best en hielpen ze elkaar waar nodig.

Na een uurtje werk was het weer tijd voor koffie en, ja daar zijn ze weer, de heerlijke wafels naar Angeline’s recept. De laatste nieuwtjes werden gedeeld en al gauw ging iedereen weer verder. Na een uurtje was iedereen klaar en werd samen opgeruimd. Als laatste werd er natuurlijk een mooie foto gemaakt met hun kerst-pronkstukken.Klik hier voor meer bloemenfoto’s

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.