Drukke, gezellige Nobis-aovend!

Wauw, wat een opkomst op onze eerste Nobis-aovend! Een kleine 80 buurtleden togen deze avond richting Café Tinus waar onze vernieuwde opzet van de jaarlijkse ledenvergadering, gehouden werd. Wij vonden het fantastisch dat jullie met zo’n grote getalen aanwezig waren!

Bij binnenkomst werd iedere buurtgenoot ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai, alsmede 2 consumptiebonnen. En hoe meer buurtgenoten er kwamen, hoe warmer dat het werd. Helaas konden wij daar niets aan doen en het was dan ook voor sommige zweten geblazen.

Vooral ook voor onze penningmeester Rudy, die deze avond gebombardeerd was tot “avond-voorzitter” van Bv Nobis. Aangezien we nog steeds zonder voorzitter zijn, nam hij de taak op zich om de jaarvergadering (die een kleine 15 minuten duurde) voor te zitten en het afgelopen jaar door te nemen. Dat deed hij voortreffelijk en de notulen hiervan staan hier.

Na het officiële gedeelte konden de buurtgenoten lootjes kopen voor de tombola. Ieder jaar een leuke happening met ook dit jaar weer leuke prijzen. Enkele van deze prijzen waren gesponsord, zoals daar waren een mooie mozaïekschaal gemaakt door Nel Steeghs, asperges van Maatschap Steeghs, cadeaubonnen van Allerhande (gerund door onze buurtgenoot Ronald Peters) en een cadeaubon van Pets & More. Wij bedanken hun voor deze mooie giften. En als we de geluiden mogen geloven dan hebben we volgend jaar enkele sponsoren erbij, met verassende prijzen! Dus dat beloofd wat……..

Ondertussen was onze DJ Kees al druk bezig om de singletjes klaar te zetten, zodat iedereen hun favoriete muziek kon uitzoeken. En daar werd gretig gebruik van gemaakt!! Van Boney M tot The Classics, van André Hazes tot Black Sabbat, geweldig om te horen èn te zien, want er werd ook volop gedanst. Heerlijk!!

Wij, als bestuur, hebben genoten van deze grote opkomst en om te zien hoe iedereen genoten heeft op deze avond. Mooi om te zien hoe oud en jong zich door elkaar mengden en nieuwe vriendschappen zijn gesloten.

Het was een fantastische eerste editie van de Nobis-aovend, die duurde tot in de late uurtjes, waar bij sommige de weg naar huis wat langer duurde dan normaal, sommige de bosjes wat van dichterbij hebben bekeken met naar huis gaan en waar menigeen nog lang van heeft na mogen genieten, dat weet ik zeker, al was het alleen al de dag erna;-)

Wij willen iedereen bedanken voor deze zeer geslaagde avond!

Klik hier voor foto’s van de Nobis-aovend.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.