Druk bezochte snertwandeling

Vrijdag 11 maart hebben een kleine 60 buurtgenoten deelgenomen aan onze snertwandeling. Iedereen was opgetogen dat er weer activiteiten georganiseerd werden en dat was ook te zien aan de opgaves! Geweldig!

Om half 8 druppelden de eerste buurtgenoten binnen bij de Manege, waar we deze avond te gast waren, en genoten van een stukje vlaai en kopje koffie. Vanaf 8 uur werden de groepjes de donkere avond ingestuurd. Een mooie wandeling van een kilometer of 6-7 stond op hen te wachten.

 

De pauzeplaats was dit jaar bij komkommerkwekerij Verlinden (John en Wendy) op de Groenstraat. Hier stonden (toevallig 2 nieuwe) buurtgenoten Robin en Manon de schnaps en de snacks te bereiden. De groepen lieten dit zich dan ook goed smaken!

Na afloop van de wandeling stond er een heerlijke kop snert op iedere buurtgenoot te wachten en ook deze lieten de buurtgenoten zich goed smaken! Het werd nog een erg gezellige avond, waar het al snel later werd dan gedacht. De laatste gingen rond 02.00 uur de deur uit. Een erg geslaagde avond, of zoals iemand omschreef:

We vonden de snertwandeling heel gezellig, leuke tocht, snert lekker, bier koud, goed geregeld 👍

Graag willen we iedereen bedanken voor deze geslaagde avond, in het bijzonder onze vrijwilligers die mee hebben geholpen!

Voor foto’s klik hier

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.