Druk bezochte en geslaagde Paasactiviteiten!

In maart had onze Buurtvereniging een drietal activiteiten op het programma staan. We trapten de “Paas-periode” af met een bloemenworkshop o.l.v. Henny Bos. Luciënne Janssen was deze keer verhinderd, waardoor Henny er alleen voor stond. Gelukkig heeft zij genoeg ervaring om dit te doen en alle buurtgenoten die zich opgegeven hadden, hebben een leuke workshop gehad. We kregen zelfs een mooi compliment via de mail voor deze activiteit! En dat doet ons goed, want daar doen we het tenslotte voor!!
Voor meer foto’s kunt u hier klikken

Op 29 maart was onze jaarlijkse ledenvergadering aan de beurt. Een veertigtal buurtgenoten hadden de moeite genomen om deze avond te bezoeken. Na het serieuze gedeelte, hadden we dit jaar als entertainment een goochelaar uitgenodigd. Hij gaf een leuk en vrolijk optreden. De tombola zat ook weer vol mooie prijsjes, waarvan een paar gesponsord door buurtgenoten. Top en dank je wel!!

In de vergadering hebben we ook de resultaten van de enquête doorgenomen. Deze kunt u  hier nog eens rustig bekijken.

En dan afgelopen zaterdag……De jongsten van Bv Nobis mochten paaseitjes gaan zoeken. Traditioneel stond om half 4 de huifkar klaar met  als bestuurder Peter Jaspers. Gelukkig kwam Erik Steyvers nog met de koets en kon iedereen mee op weg naar het bos, waar de Paashazen zich verstopt hadden voor de kinderen. Al gauw werd er druk gezocht naar de eitjes en ja hoor, ook dit jaar lagen er weer genoeg. Femke Nelissen en Jesse Fleuren hadden het Gouden Ei gevonden en kregen daar een leuk cadeautje voor.

Alle kinderen kregen een mooi zakje met paas-heerlijkheden en zo werden ze weer met de huifkar en koets naar de verzamelplaats gebracht. Een prachtige middag, ondanks een klein buitje. De kinderen waren tevreden en daar gaat het om! Meer foto’s van deze gezellige middag vindt u hier.

Een drukke maand dus voor onze buurtvereniging, maar dat doen we graag. We zijn alweer volop bezig om een mooie en gezellige familie-activiteit te organiseren, die in juni plaats zal vinden, dus hou deze site en uw brievenbus in de gaten!!

In de tussentijd komen we nog rond voor de contributie (voor diegene de nog contant betalen) en ontvangt u nog van ons het jaarboekje van 2017, waar u alles nog eens rustig na kunt lezen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.