Bv Nobis behalt twidde plaats beij de wagens in de Kepèlse optocht!!

Nao wir un paar waeke bouwe, hamere en pekskes neijen, leep Bv Nobis mit unne gezellige groep vandaag mit in de optocht van Kepèl. Onger ut motto:

Beeij Nobis sporte vur nop
kost sportsjoêle de kop

Mit deze vastelaovend kreeg “Nobis” auch inins un angere beteikenis:  “Niks Oehtgaeve Beij Intensief Sporte”.

In felle kleure werden versjillende sporte oehtgebeeld, was se beij Nobis allemaol kins doon.

Beij de manne waas de meest geliefde sport de “Push Up’s” en beij de kinger heij ut steppe de vuurkeur. Inkele dames ware auch bleij det se heur zwumbendjes bijna kwiet ware, nao al det gratis sporte beeij Nobis.

Ut waer werkte gelukkig mit en nao de inwendige mins verzurgd te hebbe, trokke de deilnemers, oehteraart te voot, naor de Kuuzetempel.  Beij de priesoehtreiking werd hun harde werk good beloont want ze heije mer leefst de 2e pries beij de wagens!

Sjapoo jonges en geneet van dees sjoëne 2e plaats!

Kiehk heij vur de leukste plaatjes

Afgelopen week kregen we onderstaande nog toegestuurd vanuit de deelnemers; een leuk verslag om te lezen hoe zij het ervaren hebben.

Vanaf half 11 ’s morgens was het een komen en gaan van deelnemers aan de optocht van Kepèl. De schminkers stonden al klaar en er werd nog gezellig gekletst bij een kopje koffie of thee. Het weer werd goed in de gaten gehouden en iedereen was opgelucht toen ze zagen dat de voorspellingen vanaf 12.00 uur positief waren. Nadat iedereen geschminkt was, ging iedereen nog even naar huis om een hapje te eten.

Rond 12 uur werden de laatste dingen aan de wagen gedaan en ging iedereen al wandelend naar Panningen. Net voor de optocht werd nog een mooie groepsfoto gemaakt en gekeken of we genoeg hadden zodat niemand dorst kreeg!  De jeugd stond te trappelen van ongeduld om aan de optocht te beginnen.

Tijdens de optocht genoten we van de positieve reacties die we van het publiek kregen. Zelfs de zon kwam nog te voorschijn. Direct na de optocht werd de wagen bij het gemeentehuis neergezet,waar we samen onder het genot van een hapje en een drankje de rest van de optocht gekeken hebben. Nadat de dorst gelest was en de honger gestild, werd de wagen naar huis gebracht en kwamen we bij Dok 6 bij elkaar om de dag gezellig af te sluiten. Bij de prijsuitreiking werden we beloond met een 2e prijs bij de wagens!! Dit werd nog goed gevierd met vele pilsjes waarna iedereen in de loop van de avond weer naar huis ging. Al met al weer een zeer geslaagde carnaval bij NOBIS!!

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.