Buurt-BBQ

Buurt-BBQ
11 september 2022

Beste buurtgenoten,

Op zondag 11 september organiseren we onze jaarlijkse Buurt-BBQ, bij   “Manege de Vosberg” aan de Ninnesweg

Vanaf 15.00 uur staat er een heerlijke BBQ voor u klaar en de drankjes zijn gekoeld. Het vlees en verdere consumpties kunt u betalen met de BV Nobis-penningen. We zouden het heel fijn vinden als u zich opgeeft voor de BBQ, graag vòòr 3 september  i.v.m. de inkoop.

 

Dit kan door een mailtje te sturen naar nobisbv@gmail.com, met hierin uw naam en het aantal personen waarmee u komt.   Of doe een briefje met hierop uw naam en aantal personen in de bus bij Monique, Ninnesweg 46.

We hebben uiteraard ook aan onze kleine bezoekers gedacht! Er staan 2 springkussens, het vertrouwde schminken, kleuren en ponyrijden zijn eveneens van de partij, maar we hebben deze keer ook nog een nieuwe activiteit ……..De kinderen kunnen dit jaar ook zandtekenen.

 

 

Voor de Formule 1 liefhebbers staat er een groot scherm waarop de race kunnen volgen!

U ziet, er is van alles te doen. Reden genoeg dus om op 11 september gezellig te komen  barbecueën met uw buurtgenoten. Heel graag tot dan!!!

Wij zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers die ons een uurtje willen uithelpen bij de bar. We hanteren een rouleerschema met de aanwezige vrijwilligers, zodat je toch lekker kan genieten van de bbq en kan proosten en kletsen met de buurtgenoten. Heb je hier interesse in? Graag opgeven via nobisbv@gmail.com

VOLGENDE ACTIVITEIT IS HET 55+ UITSTAPJE OP 29 SEPTEMBER. HOU UW AGENDA DUS VRIJ!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.