Buurt-BBQ

Buurt BBQ zondag 10 September 2023

Alweer een jaar voorbij, de tijd gaat zo snel. Iedereen kijkt uit naar weer een gezellige buurt-barbecue, en opeens is het alweer september.

Afgelopen zondag, 10 september, hebben we met ongeveer 150 buurtgenoten weer een heerlijke BBQ georganiseerd bij manege De Vosberg. En alsof dat nog niet genoeg was, was het afgelopen zondag de warmste 10 september ooit gemeten, nou dat hebben we geweten. Niet alleen het bier, de cola, fanta en 7-upjes vloeide rijkelijk, ook aan zweet was geen gebrek.

Kinderen rende rond van buiten naar binnen, van het springkussen naar de schmink hoek, van de knutseltafel naar de pony’s. Met een oververhit hoofdje even een paar slokken drinken halen bij papa en mama. Volle buiken, zwarte voeten en het zweet op het voorhoofd, de kinderen hebben zichtbaar genoten.

Ook de volwassenen wisten hun weg te vinden van binnen bij de bonnenverkoop en de bar, naar buiten bij de BBQ en onder de parasol of feesttent. Vele heren uit onze vereniging hebben de handen uit de (overbodige) mouwen gestoken en voor iedereen heerlijk vlees gebakken op 1 van de 3 BBQ’s. Binnen hebben vele dames en heren met veel plezier achter de bar gewerkt, consumptiebonnen en vlees verkocht, geknutseld en geschminkt. Het glaswerk was niet aan te slepen, want o wat was het “dorstig weer”.

Tussendoor is ook nog de laatste hand gelegd aan onze, ondertussen, razend populaire Nobis vlog voor de Jumbo Spek de Kas actie.

Nadat we met vele handen alles weer een beetje aan kant hadden kon er nog een laatste drankje gedronken worden. Rond 22.30 uur zijn de laatste buurtgenoten naar huis vertrokken en kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde buurt barbecue 2023.

Bestuur BV Nobis

Klik hier om de foto’s van deze activiteit te bekijken.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.