30 “Nobiskids” op zoek naar paaseitjes!

Paaszaterdag is bij Buurtvereniging Nobis traditioneel voor onze kleinste buurtgenootjes. Bij de Fam. Gommans op de Nobisstraat stonden al veel kinderen te wachten op de huifkar. Er waren zelfs zoveel kinderen dat er  een tweede huifkar ingezet werd. De grote huifkar, eigendom van Savelberg en bereden door Peter Jaspers en zijn kleindochter Naomi Smedt, zat al snel vol.  De kleinere huifkar, bereden door en eigendom van Erik Steijvers, was ook snel gevuld. Job Steijvers was medebestuurder en reed de kids (met hun (groot)ouders)  in colonne naar het bos. Ook onze eigen Wim was van de partij, fijn!!

WhatsApp Image 2017-04-15 at 17.41.57

Hier stonden onze Paashazen al klaar en al gauw stoven de kids alle kanten op, om te zoeken naar de eitjes. En belangrijker nog, WhatsApp Image 2017-04-15 at 17.17.30Het Gouden Ei! Want daar zat natuurlijk een prijsje aan verbonden. Ook veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s waren aanwezig en stiekem waren ook zij mee aan het zoeken. Na een tijdje was alles gevonden en bij de Paashazen ingeleverd.

WhatsApp Image 2017-04-15 at 17.17.31Om alles eerlijk te verdelen, hadden de Paashazen een mooi Paashaasje-pakket voor ieder kind gemaakt, met hierin (uiteraard) chocolade eitjes, een chocolade Paashaas, snoepjes en een leuke bellenblaas. Een compliment voor de Paashazen die hiervoor gezorgd hadden! Het Gouden Ei werd uiteindelijkgevonden door Sophie Janssen En Siebe Peeters. Zij ontvingen een leuk cadeautje.WhatsApp Image 2017-04-15 at 17.41.40

Een heel geslaagde middag dus, mede door het enthousiasme van alle kids en ouders. Wij, als Bv Nobis, vinden het geweldig en leuk dat er zo’n grote opkomst was. Hier doen we het voor! Om onze buurt- genoten en genootjes een leuke en gezellige middag te bezorgen. Helemaal top!! Dank jullie wel hiervoor!

Een speciaal dank aan de familie Gommans, Savelberg, Peter Jaspers, Naomi Smedt, Erik Steijvers, Job Steijvers, Sandra Nouwen, Roos, Enya, John en Henriette Steeghs, Joyce en Mireille, die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt! DANK!!! Voor foto’s klik hier…

De Paashazen waren er klaar voor

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.