Super geslaagde Paasworkshop

VOOR BUURTGENOTEN……DOOR BUURTGENOTEN

Afgelopen maandag 21 maart, werd door Buurtvereniging Nobis een oude traditie nieuw leven in geblazen. Na 9 jaar is de activiteit “bloemschikken” weer van zolder gehaald. Dat dit een goede zet is geweest van Bv Nobis, was meteen te zien aan het aantal opgaves. Maar liefst 21 buurtbewoonsters hadden zich opgegeven en sommige namen nog een introducee mee.

Onder de (deskundige) leiding van onze buurtbewoonsters  Henny (Bos) en Lucienne (Janssen) gingen alle dames aan de slag. Zij hadden al de nodige voorbereidingen getroffen, zodat iedereen direct aan de slag kon. Al snel vlogen de takken, lijmpistolen en snoeitangetjes over de tafel en kon men de eerste contouren van het bloemstuk al zien. Na een uurtje hard gewerkt te hebben was het tijd voor koffie en thee, uiteraard met wat lekkers.  Angeline (Steijvers) had heerlijke wafels gebakken. Deze smaakte zelfs zo lekker, dat men vroeg om het recept. Angeline heeft het voor ons opgeschreven en het recept kunt u hier vinden.

Na de versnaperingen toch maar weer verder aan het voorjaarsstukje. Dit alles gebeurde trouwens in de (verwarmde!) loods van Herm en José (Neessen). Ze waren een uitstekende gastheer en gastvrouw voor deze avond en verzorgde de dames goed. Als dank hiervoor kregen Herm en José ook het voorjaarsstukje wat deze avond gemaakt werd. Nogmaals onze hartelijke dank!

Rond de klok van tien was iedereen klaar en moe maar voldaan gingen ze met hun creatie naar huis. Maar niet voordat Henny en Lucienne bedankt waren voor hun geweldige inzet deze avond. Zij ontvingen een kleine (en lekkere) attentie voor hun medewerking. Henny en Lucienne, nogmaals onze hartelijk dank!

Al met al een zeer geslaagde avond en dat hier een vervolg op komt, (wellicht met kerst), dat is al bijna zeker!

Wordt vervolgd!

Klik hier voor de foto’s