Pasen 2016

Op een prachtige zonnige paaszaterdag kwamen onze jongste buurtgenootjes bij elkaar om samen paaseitjes te zoeken in de bossen. De huifkar stond al te wachten op de kinderen bij de Fam. Gommans en eenmaal alles ingeladen vertrok de kar vol met enthousiaste kids op weg naar de bossen.

Op de plaats van bestemming riepen de kinderen de Paashaas en ja hoor, daar sprongen zomaar twee Paashazen uit de bosjes. De kids renden naar hun toe en samen werden de paaseitjes gezocht die de Paashazen verstopt hadden.  Bijna alle eieren werden gevonden.  2 buurtgenootjes vonden ook nog het gouden ei en dat betekende dat ze een leuk cadeautje kregen.

Alle kinderen werden verwend door de Paashaas, want ze kegen allen een ballon met een mandje eraan vol met lekkers. En als verrassing zagen ze ook nog paaseitjes ín de ballonen zitten. Nou, die Paashazen hadden erg leuk geknutseld voor onze buurtgenootjes!

Helaas was deze gezellige middag al snel voorbij, maar alle kids gingen met een big smile weer de huifkar in om naar huis gebracht te worden.

IMG-20160327-WA0014

Klik hier voor meer foto´s