Gezellige jaarvergadering 2016

20160324_200315Afgelopen donderdag was het witte donderdag en dat betekent bij Bv Nobis, de jaarvergadering. Een veertigtal buurtgenoten waren aanwezig en begonnen de avond met koffie en vlaai. Dit waren er toch weer iets minder dan vorig jaar. Jammer, want het is altijd wel een leuke en gezellige avond. Ook is deze avond dè kans om een mening te geven over activiteiten of wellicht over iets anders. We kunnen alle feedback gebruiken, zodat we ook naar de wensen van onze buurtgenoten kunnen handelen. Wij hopen dan ook dat bij een volgende ledenvergadering, we iets meer buurtgenoten mogen begroeten.

Voorzitter El leidde de vergadering en kort en bondig werd alles doorgenomen. Een te benoemen agendapunt was het 50 jarig jubileum van onze buurtvereniging. Dit willen we uiteraard op een leuke manier vieren en 5 buurtgenoten meldden zich spontaan aan om zitting te nemen in de hiervoor bestemde feestcommissie. We moeten nog wel even wachten op het feestje, want deze dag zal pas rond september 2017 plaatsvinden.

IMG-20160325-WA0002Na dit officiële gedeelte gingen de bestuursleden rond met de tombola-lootjes. Ondertussen stond onze buutereedner, Peter Vaessen,  al te popelen in de keuken van Café Pierke om te kunnen beginnen met zijn optreden. Een geweldig optreden van hem volgde en de lachspieren werden goed getraind! Leuk detail: Tim Steyvers (15) bezocht ook de jaarvergadering. Het was voor Tim dan ook een geweldige verassing dat Peter Vaessen op kwam treden. Een buutreedner waar hij een fan van is! Peter bleef nog eventjes nakletsen en ging met Tim op de foto. Top!20160324_215956

Hierna volgde de bekende tombola. De prijzen waren super en een bedankje voor de sponsoren van sommige prijzen is dan ook op zijn plaats. Bij sommige buurtgenoten bleef de tafel leeg van prijzen, anderen hadden meer geluk.

Een geslaagde jaarvergadering!

Klik hier voor meer foto’s