Eindelijk weer een buurt-BBQ

Afgelopen zondag mochten we na 2 jaar weer onze buurt bbq organiseren. Dat iedereen daar erg veel zin in had, dat konden wel wel zien in de opkomst!! Er hadden zich maar liefst 130 volwassenen en 48 kinderen opgegeven. Op de dag zelf waren er zelfs nog wat meer, hoe geweldig is dat. Een levendige buurt, mogen we wel stellen!

 

We begonnen de middag met de start in de Formule 1, waar Dennis een grote tv voor had geregeld. De eerste fans waren al ruim van te voren aanwezig. Al gauw werd het drukker en de kids wierpen zich op de kleurtafel, de pony’s, het schminken en de springkussens. Ook werd er gretig gebruik gemaakt van het zandtekenen, waar dan ook leuke creaties uitgekomen zijn, die de kinderen uiteraard mee naar huis hebben mogen nemen.

Buiten stond de BBQ al warm te worden en werden de eerste stukken vlees gebakken. Iedereen had honger en algauw was het een drukte van jewelste. Onder het wachten werd er met een drankje in de hand gezellig bijgekletst met buurtgenoten. Ter afwisseling hebben we ook nog de vlam in de “pan” gehad, maar dat werd gauw opgelost.

Ook hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om met alle aanwezigen een item op te nemen voor de vlog van Spek de as van Jumbo Panningen. Super om te zien dat zowat iedereen hier aan mee wou werken. Het resultaat van deze vlog kunnen jullie binnenkort zien via onze site en social media. Met deze vlog  kunnen we 75 euro verdienen. Mooi meegenomen toch?!

Na veel complimenten over het vlees, de gezelligheid, het vertier en na een heel drukke middag/avond gingen de eersten rond een uur of 8 naar huis. Dat niet iedereen (lees: de kleintjes) dat leuk vond, was wel duidelijk, maar ja, de school begon weer vroeg de dag erna. Uiteindelijk gingen de laatsten rond 11 uur naar huis en konden wij, als organisatie, terugkijken op een supergeslaagde Buurt-BBQ!

Kijk hier voor alle foto’s van deze gezellige dag.