Buurt-bbq TOP geslaagd!

Wauw, wat een opkomst en gezelligheid bij de buurt-bbq!!

Rond 16.00 uur gingen de deuren open van de manege aan de Ninnesweg voor de jaarlijkse buurt-bbq. De eerste buurtgenoten kwamen als snel genoeg binnen en binnen een mum van tijd werd het gezellig druk. Extra leuk was het, dat ook heel veel nieuwe buurtgenoten de buurt-bbq hadden opgezocht. Een betere manier om andere buurtgenoten te leren kennen, is er denken we niet. Ze werden dan ook al gauw in de buurt opgenomen!

Er was volop eten en drinken en iedereen liet het zich goed smaken. Buiten bij de bbq was het soms strijden om een plekje op de bbq, maar er was altijd wel iemand die op je vlees kon letten. Dankzij het heerlijke weer was het namelijk ook buiten gezellig vertoeven.

De kinderen hadden het druk deze middag met pony rijden, kleuren, schminken, springen op het luchtkussen en samen met Nel Steeghs mozaïeken.
Dat dit een succes was, kon je wel aan de enthousiaste “koppies” zien bij Nel om de tafel.

Ze hebben een mooi fotolijstje gemaakt met mozaïek. Na het invoegen en het drogen, werden de lijstjes vandaag bij de kleine kunstenaars thuis gebracht. Kijk hier hoe Sofie Janssen haar lijstje “showt”. Goed gedaan meiden!

Het resultaat van een uurtje mozaïeken met Nel

Toen het bedtijd voor de kleinsten onder ons werd, wilden velen nog niet mee naar huis. Ze vonden het nog veel te leuk…….

Al met al een top-middag gehad! Kinderen die zich amuseren, nieuwe buurtgenoten die kennis maken met elkaar, lekker eten, bijkletsen met de buurt en dat allemaal onder het genot van een drankje. Zeg nou zelf; meer heb je toch niet nodig………………..

Klik hier voor meer foto’s.