Buurt BBQ 2015

Zoals al enkele jaren de traditie is,vond de barbecue ook dit jaar weer plaats in manege de Vosberg. Vanaf 15.00 uur stond de barbecue aan en kon het feest beginnen. Al snel kwamen de eerste buurtbewoners eens een kijkje nemen en werden de eerste stukjes vlees en vis al op de barbecue gelegd. Het was nog wel even moeilijk kiezen, want er was volop keuze.

Voor de allerjongsten was er weer een mooi springkussen opgebouwd en er waren ook nog twee pony’s geregeld waar de kinderen op mochten rijden. later op de middag konden ze ook nog pony rijden. Dit was voor een aantal kinderen super spannend. Wel hoog op zo’n pony.

Jessica stond klaar met de schmink en de kids vonden dit maar wat leuk!! De kinderen die liever op papier schminkte, die konden zich tegoed aan de kleurtafel, waar volop gekleurd kon worden.

Kortom genoeg te doen voor de jeugd en zo konden hun ouders op hun gemak van een pilsje en/of een wijntje genieten en hun kroost evengoed in de gaten houden.

20150920_170800
Het was een heel gezellige middag en er werd weer eens lekker bijgekletst.
Voor sommigen kwam de sluitingstijd dan ook te vroeg maar zoals in de volksmond gezegd wordt, “Gezelligheid kent geen tijd” en dat was weer duidelijk merkbaar.

Voor meer foto’s, klik hier